10 rådyre luksussykler som er lagd av bilfirmaer!

Inneholder annonselinker

Stort sett så er disse 10 merkene kjent for å lage noen av de råeste bilene som finnes, men de har tydeligvis noe å falle tilbake på om bilverden skulle kollapse, for de lager nemlig også noen av verdens råeste luksussykler!

ferraricf

Ferrari har slått seg sammen med Colnago, og lagde Maranello-merkede sykler. Resultatet av dette samarbeidet var to sykler, som heter CF8 og CF9. Basismodell er CF9 med blant annet en full karbon ramme. Den har Rs30 lettmetallfelger og veier ca 9 kg. Du kan kjøpe denne sykkelen for 34000 i Amerika. I Norge er den nok betydelig dyrere. Bare 200 ble lagd, og 10 av dem er produsert eksklusivt for Ferrari.

Treningsarmbåndet som kan hjelpe deg med å nå formen!

ford-e-bike

Ford E-Bike Concept. Den ble presentert 25 September 2011 på Frankfurt Auto Show. Rammen er laget av aluminium og karbonfiber og veldig lett – 2,5 kilo. Elektromotor er integrert i fronthjulnavet og drevet av et batteri gjemt inne i rammen. Det tradisjonell kjedet er erstattet av «karbon-belte» for å minske vekten og bedre overføring av energi. Denne El-sykkelen har en rekkevidde på 85km på en full lading og maksimal hastighet er 25 km/t.

Visste du at denne lille saken renser kjedet på sykkelen din på bare noen sekunder?

BMW_bikes

BMW er i tillegg til biler også kjent som byggere av flymotorer og motorsykler. Men selskapet har også mer enn 60 års erfaring på sykler.

Norges råeste sykkellykt- Hele 2000 lumen!

Mercedes-Benz-Mountainbike-All-Mountain

Mercedes-Benz samarbeider med kjente sykkelprodusenter og selger mange sykler, fra begrenset opplag til barnemodeller. Men den mest interessante modellen er en «All Mountain» sykkel som kom i 2011. Bare 100stk ble lagd, og en av dem er brukt av Michael Schumacher som en del av hans opplæring. Rammen er laget av karbonfiber, men sykkelen er allikevel ganske tung – 12,8 kilo.

Slik fester du sykkelen på veggen!

Volkswagen-electric-bike-1

Volkswagen. VW sin «Bik.e» er en enkel e-sykkel som har en U-formet ramme, ingen pedaler, har 20-tommers hjul og i stand til å forflytte seg ca 20 km når den er fulladet. Offisiell maksimal hastighet er 20 km / t, men det kan gå mye raskere. Denne E-sykkel har en vekt på 20 kg, noe som er ganske mye vekt på en sykkel, men normalt for e-sykler. Sykkelen kan brettes sammen til den blir like liten som bilens reservedekk. Hovedideen med denne e-sykkel er at du er i stand til å parkere bilen et sted i byen, brette utsykkelen og begynne forflytte deg videre.

Syklister: Føler du at blir sett av bilistene?

minifold

Mini Cooper. Mini`s designere besluttet å ha det litt gøy med biler-møter-sykler konsept. Syklene skulle passe for de som kjøpte Mini, og de Mini-eiere skulle ha muligheten til å frakte med seg sykkelen. Mini tilbyr derfor en rekke små sykler med teleskopiske seter som gjør at syklene enkelt får plass i bagasjerommet.

Er dette fremtidens fremkomstmiddel?

maserati-bicycle-veloce

Maserati. Maserati kunne ha lagd den perfekte og moderne sykkel, ettersom de gjør de med bilene sine. Istedet tok de retro-stilen med sykkel. Sykkelen tar oss også tilbake til en mindre høyteknologisk tid, med hvite dekk,old-school håndtak som er halv innpakket i bånd og ikke-clip-i pedalene.

Kraftigere lyd får du ikke!

range-rover-e-concept

Land Rover. Hvorfor et bilmerke som selger og markedsfører seg selv med off-road biler har skapt en landeveissykkel er ikke klart for oss. Men det er nettopp det de har gjort med Land Rover Evoque, som ble designet av den viktigste selskapets designer, som også er en ivrig syklist.

Musikk i ørene når du trener? Da bør du se her!

PorscheBike_04-L_cr

Porsche. Etter flere år med å produsere imponerende terrengsykler besluttet Porsche å tone ting ned litt. De er fortsatt helt rå!

Se også: Du trenger ikke ta av deg hanskene for å bruke mobilen!

???????????????????????

McLaren. Kun 250 stk av denne sykkelen ble lagd. Denne sykkelen har eksklusiv CLX40R rørformet hjulsett. Prisen starter på 20 000 dollar. Hva den ender opp med i Norge er uvisst, om den i det helet tatt kommer hit.

Denne sørger for at du ALLTID har strøm på mobilen!

Likte du denne? Del den med vennene dine på Facebook!

Kilde: mydayoff

Lik Smarte Ideer på Facebook

Knapp

.