11 ting du kan bruke strips til som ikke visste!

Inneholder annonselinker

Strips har i mange år blitt brukt for å sammenkoble og rydde opp i kabler. Men strips kan brukes til mye mer enn bare å forhindre ledningsrot. Blant annet brukes en kraftog versjon som håndjern av politiet.
Her får du derimot noen flere andre bruksområder:)

Kompresjonspakning
Spar plass ved pakking av vesker eller kofferter ved å rulle klær, tepper og soveposer så tett sammen som mulig og stramme dem med en strips i hver ende.
1


Det har aldri vært enklere å dele opp en ananas!

Bruk som en nøkkelring
Det er en enkel og robust alternativ til nøkkelringen av metall.
2

Håndtak til glidelås
Har glidelås håndtak på god genser eller jakke er falt av?Improvisere en ny midlertidig håndtak med en liten, tynn strips.
3

Sikre bag og telt
Strips kan ikke erstatte låser, men ved å binde et strips gjennom glidelåsen i håndtakene, kan du i det minste gjøre uønsket inntrenging i teltet noe vanskeligere.
4

Denne gjør det morsomt å våkne på morgenen!

Henge opp julelys
Opphenging og sikring av juletrebelysning til jul er en jobb for strips.
5

Barnesikring
Strips er bra for å feste og sikre ting i hjemmet. Bruk strips til å barnesikre kjøkkenetskapet d eller vindueshasperne. Foreldre med godteri sultne barn kan også sette dem på sjokoladeboksen når de er ute av huset, men den type bruk er nok mer symbolsk enn noe annet.
6

Du trenger ikke lenger røre i kjelen selv..

Kjettinger til bilen
Dette krever to typer av strips; en lang som kan gå en gang rundt hjulet, og korte. Stram 6 små strips i en lang. Sett de små 2 til 3 cm fra hverandre. Pass på at de sitter i midten, slik at det er 15 til 20 cm til overs i hver ende. Skjær endene av på de små, slik at det er 0,5 cm som stikker ut.
7

Kjettinger til sykkelen
Du kan også improvisere kjettinger til sykkelen din ved å stramme en strips på hjulet i hvert mellomrom mellom eikene.
8


Klokken alle prater om! Barneklokke med Gps og toveis-kommunikasjon!

Rengjøre avløp
Du kan enkelt rengjøre avløp for gamle hår ved hjelp av en bred strips. Jo lengre strips, jo bedre. Bruk en skarp kniv til å skjære små skrå hakk langs hver side for bedre feste.
9

Gressklipperen
Er plastledningen på gresstrimmer slitt og skadet, kan du bruke strips som kompensasjon hvis du går tom for streng. Fest en strips løst på der ledningen normalt ville sitte, og før utgangen ut gjennom det samme hullet i siden som ledningen går gjennom. Nå kan du stramme stripsen Gjenta med en annen strips på motsatt side. Avslutt med å kutte endene slik at de ikke skraper mot siden på gressklipperen.
10


Fotorammen som har plass til ALLE familiebildene!

Lampeskjerm
Har du en gammel, kjedelig lampe, kan du lage en skjerm av stips. Strips er tilgjengelig i mange forskjellige størrelser og farger, så det er mange muligheter til å være kreativ.
11

Likte du denne? Del den med vennene dine på Facebook!

Kilde:Samvirke.dk

Lik Smarte Ideer på Facebook

Knapp

.