11 ting du trolig ikke visste om Donald Trump.

Han er hatet av mange, og elsket av mange. Han har mulighet til å bli Usa`s neste president, og han har tjent seg styrtrik på sin vanvittige business-teft.
Men hvem er han Donald Trump og hva har han sagt, og gjort..

topp

Skyskrapere, ekteskap, kontroversielle uttalelser i hopetall.
Selv om mange trodde han var en døgnflue innen amerikansk politikk, så er fortsatt Donald Trump blant de republikanske favorittene til å bli Amerikas neste president.
Her er 11 ting alle kanskje ikke visste om Trump

 

1: Han har sagt at han kan stå på Fifth Avenue og skyte noen – uten å miste stemmer.

1

2: Trump liker å gjøre narr av andres utseende, inkludert den eneste kvinnelige medkandidaten Carly Fiorina. «Se på det ansiktet, hvem vil vel stemme på det?» Har han blant annet sagt.

2

3: Han vil bygge en mur mot Mexico, og kalle den «Trumpmuren». Alt for å stoppe illegal innvandring.
3

4: Trumps formue er ca 38,5 milliarder kroner, ifølge Forbes magazine. Trump selv hevder at han «bare» har ti milliarder kroner, hvorav tre av de er verdien på hans «merkevare».
4

5: «Da vi var et sterkt land, han hadde blitt skutt! Boom! En rask rettssak – boom! En skitten forræder! «. Dette sa Trump om soldaten Bowe Bergdahl, som var tiltalt for å ha forlatt Afghanistan uten lov.
5

6: Donald Trumps bror, Freddy døde i 1981, bare 43 år gammel. Broren, som var pilot, hadde store problemer med alkohol som til slutt tok livet av han.
6

7: Brorens død er den største grunnen til at Trump selv aldri drakk alkohol eller prøvde å røyke én sigarett.
7

8: Trump vil sende ut 11 millioner innvandrere som oppholder seg ulovlig i USA. I de siste årene har han fokusert mer på muslimer, som han ønsker helt ut landet.
8

9: Presidentkandidat gjorde i en tale narr av New York Times-journalisten Serge Kovaleskis for sin funksjonshemming.
9

10: Etter terrorangrepet i Paris 13. november uttalte Trump at ting ville ha vært annerledes hvis han hadde vært der. «Hvis jeg var der, noen av oss var der, og vi hadde våpen på den andre siden, hadde disse menneskene vært borte.»
10

11: Ingen mann i historien har vel hatt en mer kjent sveis en denne mannen. På nært hold glitrer håret av all sprayen som brukes for å holde det på plass.
11

Likte du denne? Del den med vennene dine på Facebook:)

Kilde: Aftonbladet

Lik Smarte Ideer på Facebook

Knapp

.

,