13 smarte organiseringstriks til små kjøkken.

Inneholder annonselinker

Alle som har et lite kjøkken kjenner seg igjen når jeg sier at lagring er et stort problem. Man har liksom så og så mye kjøkkenutstyr man føler man MÅ ha for å være en del av sivilasjonen innenfor matveien, men det er nå engang sånn at har man ikke plass, så har man ikke plass. Men det finnes noen småting man kan gjøre, som dette..

Trenger du minnekort? Sjekk dette vanvittige utvalget!

1.De gamle aviskurvene brukes ikke mer nå som det er nettaviser. Bruk de til kokebøker, take-away brosjyrer, eller hva du skulle ønske.
avisboks

Denne får deg opp om morgenen!

2. Har du noen gamle kopper du ikke bruker mer? Lim de fast (med et sterkt lim) til en plate, og heng de på veggen. Det er både dekorativt og praktisk.
brukgamlekopper

3. Fest en gammel gardinstang på veggen, og heng opp hva du ønsker deg. Du kan f.eks skaffe små kurver som du kan fylle med matvarer, krydder,osv.
gardinstangpåveggen

Ikke ta noen sjanser – Skaff deg alkotester!

4. Det er ingen grunn til at bare hyllene i skapet skal brukes. Skaff deg en type veggplate som egentlig er ment for verksteder, den har mange hull som gjør at du kan henge all slags kjøkkenutstyr der.
henginniskap

5. Gammel rake du ikke bruker mer? Du må innrømme at det var stilig å henge den opp på kjøkkenet sånn?
hengkjøkkenredskaperienrake

Den defintivt smarteste måten å dele opp en ananas!

6. De fleste har en tendens til å bare slenge posen med søppelposer inn i skapet. Hvorfor ikke gjøre det litt lettere for deg neste gang du trenger en pose? Det kan du gjøre ved å henge opp posene som dette.
hengoppsøppelpose

7. Salatposer, potetgullposer, ja egentlig all slags poser kan henges opp i klyper.
hengtingiklyper

Hodelykten som VIRKELIG lyser opp!

8. Igjen gjelder det å utnytte hele skapet. Lag eller kjøp deg små hyller som passer på innsiden av døren din, og fyll de med krydder. Krydderboksene er små og tar lite plass, og er derfor ideelle til innsiden av døren.
krydderinnsidedør

9. Liten benkeplass? Skaff deg et lokk du kan legge over vasken, lokket kan brukes til skjærefjøl, eller som middagsbord hvis du har SKIKKELIG dårlig plass.
lokkovervasken

Så enkelt kan du slippe å røre i gryten selv!

10. Disse små hyllene man får kjøpt på f.eks ikea er genialt for å få enda flere hyller.
Metallhyllerfraikea

11. Ikke bruk opp unødvendig plass i skapet til lokkene, lag heller en ordning så du får hengt de på innsiden av skapet.
stablelokk

Automatisk tannkremdispenser – Hvorfor har vi ikke tenkt på dette før?

12. Når de gamle syltetøy- eller tacoglassene er tomme, vaske de godt og fest de til veggen med en magnet. Deretter kan du fylle de med hva du ønsker, og enkelt ta dem av og på når du trenger.
syltetøyglassmedmagnet

13. Innsiden av døren kan også brukes til vaskemiddelet.
vaskemiddelinnsidedør

Likte du denne? Del den med vennene dine på Facebook!

Kilde:Tiphero

Lik Smarte Ideer på Facebook

Knapp

.