5 måter å rengjøre det som er umulig å rengjøre.

Er det noen steder du syns det er bortimot umulig å rengjøre? Vel, for de jobbene som synes umulig får du her noen tips som kanskje blir uvurderlig for deg.

1. TV-skjerm: for støvete og fettete TV-skjermer, Bruk et kaffefilter til å pusse over skjermen. Du kan selvsagt også gjøre dette med dataskjermer.

2- Innsiden av vesken: tøm først vesken din, så ruller du en hårfjerner (En sånn klistrete sak) langs bunnen for å plukke opp skitt og andre løse gjenstander.

3. Persienner: Rengjør enkelt persienne dine ved hjelp av en sokk. Bare dypp en sokk i en blanding av halvparten vann og halvparten eddik. Deretter trer du sokken på hånden og bruke den til å rengjøre den øvre og nedre delen av persiennene på samme tid.

4: Søppelkasse (inne): Smør innsiden av kassen inn med enten sitron eller appelsin, la det stå å hvile noen minutter før du spyler den ren. Da vil den lukte friskt i lang tid fremover.

5: Pels/hår: Sliter du med å få pels og hår opp fra teppet? Ta en nal, med gummilist og dra den over teppet gjentatte ganger. Den vil da samle opp håret som enkelt kan plukkes opp.

cleaning

Kilde: Tiphero

Lik Smarte Ideer på Facebook

Knapp

.