5 sms`er gutta ikke vil motta fra jentene!

Inneholder annonselinker

oppe

Nå er det slutt på å bruke saks når man klipper neglene!

Det kan være nervepirrende å ha en flørt med en fyr du er kjempe forelsket i. I slike situasjoner er det ganske så høy risiko for å få til at man sender noen tekstmeldinger som ikke blir oppfattet helt som planlagt:) Her ser du derfor hva slags sms gutta ikke vil motta fra jentene:)

Denne gir deg frisørfølelse – Hjemme!

1. Slutt å skriv bare «ok»
Det sender bare et signal om at du ikke er i kjempegodt humør. Det kan godt være at svaret ikke var negativt ment, men når du bare sender et «ok», så virker du bare sur.

Skriv istedet «Ja, det høres ut som en god idé,» eller noe sånt. Så du høres mer engasjert ut og i et fantastisk humør.

Den smarte makeup-mappen alle jenter elsker!

2. «Hvorfor har du ikke svart?»
Det sender bare et desperat signal, hvis du spør hvorfor han ikke svarer. Du har kanskje tenkt ut en milliard grunner i hodet ditt til hvorfor han ikke svarer, ok mest sannsynlig er alle feil, men ikke mas på han med en gang.

I stedet la ham svare når han vil. Hvis det går et par dager og han ikke svarer, kan du sende ham en tekstmelding med et annet spørsmål. Svarer han ikke på dette heller, så han er nok bare ikke så interessert i deg.

Med denne kan du høre på musikk i dusjen!

3 «Heeeyyyy»
Meldinger med masse ekstra bokstaver enn det som er nødvendig er bare irriterende. Det kan være ok en gang i blant, men hvis du gjør det for mye, blir han bare oppgitt når han får meldinger av deg.

I stedet kan du skrive ordene sånn som de faktisk skrives. Å skrive de ekstra bokstavene er en jenteting, og ikke gutta syns er artig. Hvis du er redd for å høres litt sur eller sinna ut når du sender meldinger med (vanlig) skrivemåte, så slenger du bare på en emoji!

På lager: De NYE hoverboardene! Bestill et i dag!

4. Skriv LMAO til venninnene istedet
Er du blant de som elsker å bruke all slags forkortelser som OMG, LOL, osvosv, kan det være greit å holde litt igjen til gutta, og heller øse de ut til jentene.

I stedet skriver du det du vil si. Som feks «Du er så morsom». Så enkelt som det blir.

Denne er et must for damer på restaurant!

5. Svar på meldingen
Du prøver kanskje å spille litt kostbar ved ikke å svare på alle tekstmeldinger. Dette er kun irriterende for mottaker og kan gjøre så du går på en smell, og mister sjansen din. Så IKKE gjør det.
Send heller en tektsmelding tilbake.
Har du faktisk dårlig tid, så kan du jo kanskje skrive at du har litt dårlig tid nå, men svarer han senere.

Likte du denne? Del den med vennene dine på Facebook!

Kilde:young.wtf

Lik Smarte Ideer på Facebook

Knapp

.