5 triks du må kunne dersom du har bil!

Inneholder annonselinker

oppw

Mange av oss bor praktisk talt i bilene våre. Ihvertfall føles det sånn av og til. Og da er det vel deilig å slippe å ha en bli som er stappfull med skitt, støv, mat og andre slags ekle stoffer du kan tenke deg.

Enten du er ute etter å kunne tørke støv av steder man egentlig ikke kommer til, eller bare trenger en ny mobilholder eller gpsholder.
Her får du triksene!


Skal du på skogstur? Denne lille saken kan redde deg fra mange nødsituasjoner!

Smør setebeltet
Hvis sikkerhetsbeltet henger igjen når du tar det av, så trengs det litt smørning.
Løft setebeltet opp og spray fett direkte inn i åpningen. Tørk av overflødig fuktighet med en klut og beltet bør gli ut som det pleide. Dette bidrar til å redusere friksjonen, noe som ofte er problemet dersom beltet er tregt.
1

Provisorisk koppholder
Ingen koppholdere til overs? Eller kanskje ikke nok? En god idé er å ha en rull med tape i bilen; denne er ikke bare nyttig for en nødsituasjon, men du kan også sette den på passasjersetet og sette en kopp inni.
2

Denne sørger for at du ikke mister bagasjen, lommeboka, bilen, ja hva som helst!

Luftventilrenser
Luftventilene i bilen din kan bli veldig støvete, og det betyr at støvet blåser rett på deg! Vanlige filler kommer ikke til i mellomrommet mellom ventilene, men vet du hva kan? Svampbørster, eller qtips! Dette er den perfekte størrelsen og formen å komme inn ventilene og de plukker opp støv veldig bra
3

Provisorisk GPS eller mobilholder
GPS på telefonen, men mangler GPS-holder? Det er farlig og plagsomt å holde en telefon mens du kjører, eller prøve å ha den plassert i fanget.
Sett en strikk i luftventilen og bruke en penn til å sløyfe den gjennom slik at den stikker ut nederst. Deretter kan du spenne på telefonen ved å stikke den inn i topp og bunnen av strikken. Dette vil holde telefonen din på plass og hendene av telefonen!
4

Har du noengang sett noen kulere lys?

Klare vinduer
Hvis du synes at vinduene er skitne på innsiden, er det sannsynligvis ganske distraherende. Og jo mer du tørker, jo mer utflytende vinduene får du. En enkel måte å fjerne fuktighet er med et par sokker og kattesand. Kattesand er nemlig konstruert for å absorbere fuktighet.
Ta et gammelt sokkepar, men sørg for at det ikke er hull i dem! Fyll dem med kattesand og plassere dem i bilen for å absorbere fuktigheten på innsiden.
5

Likte du denne? Del den med vennene dine på Facebook!

Kilde.Tiphero

Lik Smarte Ideer på Facebook

Knapp

.