6 feil du gjør når du lakker negler!

Inneholder annonselinker

Neglene er levende og trenger også omsorg, hvis ikke så blir de syke. Husk å ta en pause fra neglelakken, slik at du kan sjekke om neglene er sunne.

oppe

Størrelse er tydeligvis ikke alt. Denne lille lommelykten har utrolige 2000 lumen!

1. Du bruker produkter fylt med kjemikalier
Velg neglelakk med så lite kjemikalier som mulig. Noen neglelakk inneholder nanopartikler eller hormonforstyrrende stoffer.
Negler absorberer kjemikalier, og det finnes ikke helt neglelakk som er helt fri kjemikalier, men velg en med så få kjemikalier som mulig, hvis du bruker med neglelakk.

2. Du dropper/glemmer å bruke negleolje under neglelakken
Bruk negleolje for å ta vare på neglene mellom lakkeringene, men også gjerne i de periodene du har lakk på. Oljen kan smøres langs neglefalsene så den absorberes av hud og negler.

Muffinsformene du kan bruke igjen, og igjen….og igjen!

3. Du legger ikke på et underlag
Legg en gjennomsiktig base, uten kjemi under neglelakk, så den giftige neglelakken ikke er plassert direkte på neglene. Neglene blir ikke på langt nær så misfarget når du får på en gjennomsiktig base først.

4. Du lakerer helt ut til huden
Unngå neglelakk til kanten av huden. La en liten dek av kanten på neglen være fri for lakk, slik at du ikke risikerer å få neglelakk på huden, da det er en større risiko for blant annet kjemikalier gjennom huden enn gjennom negleplaten .

Denne lommeboken gjør ferien litt tryggere!

5. Lakker med lukkede vinduer
Åpne vinduene eller laker neglene utenfor. Når man lakker negler, fordamper en del av neglelakkens løsemiddel av og det kan lufte sterkt kjemisk. For å unngå de giftige løsemidlene , bør du lufte rommet godt under og etter prosessen.

6. Du glemmer å ta pause mellom lakkeringene
Midlertidig pause fra neglelakk gir neglene tid til å puste. Så du kan også sjekke at det ikke er sopp i neglene, eller du lakkerer over andre skader i neglene.

Likte du denne? Del den med vennene dine på Facebook!

Kilde:Samvirke.dk

Lik Smarte Ideer på Facebook

Knapp

.

,