Dette sier gangstilen din om deg!

Inneholder annonselinker

1

Kjedelig å brettet klærne? Da burde du skaffe deg denne!

Gangstilen din sier ikke bare mye om din personlighet.
Visste du for eksempel at det også kan avsløre om du er i faresonen for en bestemt sykdom eller hvor i menstruasjonssyklusen du er?

Denne sørger for at du ALDRI mister skruer og spiker på gulvet!

Du trekker venstre
Høye nivåer av angst skaper mye rot i kroppen din. Blant annet kan det endre din gangstil. I en ny studie ble deltakere utdelt en spørreundersøkelse for å finne ut om de var nervøse eller rolig og avslappet. Deretter ble de bedt om å gå i en rett linje med bind for øynene.
Resultatene viste at personer med nervøse tendenser stadig dro til venstre. Årsaken antas å være den økte aktivitet i hjernens høyre side, som ofte er forbundet med angst.

Så enkelt får du orden på undertøyet!

Du går sakte
En uvanlig lav hastighet kan være et tidlig tegn på demens, ifølge en studie nylig publisert i tidsskriftet Neurology.
Forskere fra Albert Einstein School of Medicine fulgte 26,802 personer over 60 i totalt 12 år. I 10 prosent av disse klarte de å først identifisere en tilstand som kalles motorisk kognitiv risiko syndrom (MCR), der vanlige symptomer er svekket hukommelse og redusert gangfart.
Resultatene viste at mennesker som led av MCR hadde dobbelt så stor risiko for å utvikle demens.

Nå kan du ha hele verktøyskrinet i lomma!

Du tar lange skritt
Forskning utføre i alle mulige og rare kategorier. Og dette faller innenfor sistnevnte kategori.
En gruppe forskere fra Belgia hevder nemlig at det er mulig å forutsi om en kvinne har hatt en vaginal orgasme eller ikke bare ved å se på den måten hun går på.
Ifølge studien, publisert i Journal of Sexual Medicine, klarte ekspertene å gjette riktig på 81,25 prosent av tilfellene. Teorien er at kvinner som har opplevd vaginal orgasme har et bekken med større bevegelsesfrihet , og derfor tar lengre skritt.

Ut å reise i sommer? Pass på at ikke bagasjen er for tung!

Litt ekstra attraktiv.
Noen ganger er vi styrt mer av biologi enn vi kanskje tror. En studie hevder at menn er mer tiltrukket av en kvinnes bevegelser når hun er mest fruktbar.
Dette ble funnet ut ved at 48 kvinner ble filmet mens de gikk eller danset. Før dette, undersøte forskerne hvor i menstruasjonssyklusen kvinnene var.
En gjeng menn plukket deretter ut kvinnene de oppfattet som mer attraktive. Kvinnene som hadde eggløsning vant en overveldende seier.

Norges råeste hodelykt – Hele 2000 lumen!

Likte du denne? Del den med vennene dine på Facebook!

2

Kilde:Ekspressen.se

Lik Smarte Ideer på Facebook

Knapp

.