Får du gjester på besøk om 5 minutter? Sånn får du huset klart til den tid:)

Inneholder annonselinker

Det er fem minutter til gjestene kommer og du ikke har hatt tid til å rydde. Hva gjør du?
Her får du 10 smarte råd til hvordan du kan få gjester nesten på overraskelsebesøk, og likevel ha et presentabelt hjem:)

Mobilholderen du kan bøye i alle mulige retninger!

Stue: Det første trinnet er å fjerne rot fra bord og gulv. Ryddig virker alltid rent , selv om det ikke nødvendigvis er det. Alltid ha noen tomme kurver klar for rotet som ligger rundt. Og sørg for å kurvene passer i bokhylla. Selv om kassene er rotete inn, ser de ryddige ut når de er bra plassert. Et tips kan være å bruke bare én side av sofaputene daglig. På den måten ser de nye ut dersom de blir snudd.
1

Stue: Husk å bytte støvete lys med nye. Stearin blir også støvete hvis du ikke er såpass romantisk av deg du har levende lys hver dag. Trekk for gardinene – åpenbart fordi solen blender. Slik at gjestene ikke kan se at vinduet ikke har blitt pusset på et par måneder. Og «glemm» selvfølgelig å trekke av igjen, selv om solen har gått bak en sky.

Redd for at hunden eller katten din skal stikke av? Da trenger du denne!

Stue: Har en hund eller katt, blir sofa, stoler og tepper hårete. Alltid ha hårrullen klar til å dras over.
Drypp noen få dråper Ajax eller sitronsgt i hjørnene. Du kan også dyppe noen filler i vann med sitronsagt og la dem tørke på radiatoren. Da lukter det rent og fint.

Stue: Sett lysestaker eller fine pyntegjenstander på de største flekkene på duken. Og har du et pledd liggende, kan det, når det er foldet pent, det dekke over flekker på sofaen.
Sett aviser, tidsskrifter og magasiner i fine kurver eller esker. Alternativt kan du stable dem i fine hauger på en hylle eller under stuebordet.
2

Alle som er glad i whisky bør ha disse:)

Kjøkkenet: Når oppvaskmaskinen er full, og det er fortsatt er masse skittent service, legg det i en vaskebalje og få det ut av veien. Store garderobeskap fungerer utmerket til midlertidig oppbevaring, mens på en regnfull dag er terrassen det beste stedet å gjemme store mengder oppvask.
3

Kjøkkenet: Dekk lukten av gårsdagens fisk, kål eller hvitløksrett med duften av appelsinskall og kanel som du lar småkoke i en liten kasserolle. Kontroller at flekker på kjøkkenhåndklær vender mot veggen når du har hengt dem til tørk på stativet eller på håndtaket på ovnen.

Denne helt rå hodelykten har hele 2000 lumen!

Badet: samle alle kosmetikk, shampoo og kremer i en kurv, og gjem rotekurven bak lukkede skapdører.
Har du kort tid og ulike kosmetikk og bomull pads er strødd over hele badet, hell alt i badekaret eller dusen og trekke for forhenget.
Så er det bare å håpe at gjestene er ikke altfor nysgjerrig. Tørk vekk gamle tannkremflekker fra vasken med det gamle håndkleet og henge opp et nytt.

Badet: Tenn stearinlys på badet og lat som om pæren er gått, og du dessverre ikke har en reserve. Alt ser renere ut med levende lys. Det er ingenting steder hårstrå og skjeggstubber er så synlige som på hvite fliser. Hvis har 30 sekunder til støvsuging, er dette et bra sted å prioritere.
4

Nå trenger du ikke lenger hodetelefoner. Du kan nemlig høre på musikk med luen!

Soverommet: en oppredd seng ser alltid bra ut. Klærne du har brukt de siste dagene, som nå har hopet seg opp på gulvet eller stolen ved siden av sengen kan gjemmes under dyna eller sengeteppet, bare pass på å jevne de ut slik at det bare ser ut som en tykk, og god dyne.
Lås dørene inn til rom, som gjester helst ikke bør se.
5

Deilig massasjepute, til bilen og hjemmet!

Kontoret: Ha en skuff ledig. Da kan du bare ta haugen av sammenkrøllet kvitteringer og ubetalte regninger å skyve de nedi. Og husk å ta de opp igjen når gjestene har dratt:)
6

Likte du denne? Del den med vennene dine på Facebook!

kilde.samvirke.dk

Lik Smarte Ideer på Facebook

Knapp

.

,