Hvordan rengjøre noen av de vanskeligste stedene i huset ditt!

Inneholder annonselinker

Når det kommer til rengjøring av vanskelige ting i hjemmet ditt, er det mange som gir opp allerede før de har startet? Vi har samlet alle de verktøy og triks du trenger for å takle de irriterende og vanskelige stedene en gang for alle.

Fjernkontrollen
Tro det eller ei, en fjernkontroll har flere bakterier enn de fleste andre av husholdnings overflater, inkludert toaletthåndtaket. Det beste er om du en gang i uken, bruker trykkluft til å sprøyte mellom knappene hvis du mistenker at det kan være smuler fast i det. Rengjør deretter med engangskluter, da gjerne med alkohol.
Hand holding a TV remote control


Dette forkleet bør den fotballinteressert ha!

Persienner
Ta på deg et par hvite bomullshansker og dypp bare fingrene på den ene hånden inn i en blanding av like deler varmt vann og hvit eddik. Deretter drar du fingrene gjennom hver av lamellene, fukt hanskene i løsningen etter behov. Når du er ferdig, gå over hele persiennen med en tørr klut eller papir.
White wood blinds

Så enkelt kan du bruke mobilen selv om det er kaldt ute!

Keyboard
En studie kom frem til at tastaturer kan være fem ganger skitnere enn et toalettsete. Dette kan være fordi vi aldri renser dem! Start med å fjerne batteriene eller koble fra tastaturet. Snu det opp ned og rist forsiktig. Spray deretter med en spray som inneholder noe desinfiserende alkohol og tørk godt.
Full Frame Shot Of Computer Keyboard

Madrassen
Start med å vaske overmadrassen i vaskemaskin. Legg gjerne til en kopp hvit eddik i vaskemanskinen til fjerne lukt.
På hovedmadrassen bør du strø over litt natron. La dette virke så lenge som mulig, før du støvsuger det vekk.
Mattress background

Ut å reise? Denne sørger for at du kjenner igjen kofferten din!

Datamus
Et annet sted vi vedder på at du ikke vasker nok er datamusen? Mus kan være en grobunn for bakterier. Minst en gang i måneden, begynn ved å koble musen fra datamaskinen eller laptopen. Blås vekk støv mellom knappene, enten med munn eller aller helst egnet verktøy. Rengjør toppen, sammen med musematten, ved hjelp av en vanlig spray som de fleste har hjemme. Tørk med en ren, myk, lofri klut.
Close up of computer mouse with copy space

Likte du denne? Del den med vennen dine på facebook!

Kilde.samvirke.dk

Lik Smarte Ideer på Facebook

Knapp

.