Lyst på en sexy ferie? Her er de frekkeste stedene å dra!

Inneholder annonselinker

Dersom du ønsker å gå naken rundt på ferie, er dette stedene du bør besøke:)

1

Innbydende hotellsenger, sensuelle matopplevelser og nakenbading på herlige sandstrender kan puste liv i alle forhold og fyre opp kroppen i ferien. Men hvor bør du faktisk bestille billett for å oppnå dette?

Det er ikke Amsterdams «red-light district» eller Phukets massasjejenter, du bør besøke.
Helt avgjørende for å få en sexy ferie er nemlig mangelen på turister!

Trenger du noe til ferien? Sjekk her!

Tenk deg for eksempel å gå toppløs på stranden eller enda bedre til å kaste alle klærne og hoppe i de blå bølgene – uten å bli fulgt av tusenvis av turisters øyne.

Etter badeturen du kan sprade naken rundt i lyngen med ville eksotiske blomster mens du kjenner solen varme huden din – og du kan kose seg med lokale frukter og andre godbiter – igjen, uten andre turister i nærheten.

Føler du litt varme blusse opp i kroppen ved tanken på scenariet ovenfor? Her er tre av de mest sexy destinasjonene du kan besøke.

San Salvador, Costa Rica

Det er noe helt naturlig sensuelt ved Costa Rica; vakre strender, uovertruffen naturlige skjønnhet i jungelen og fri tilgang til friske, eksotiske frukter og kokosnøtter. Ikke rart at det nå er flere og flere turister som lar reisen gå til dette ellers uberørt paradiset.

Det kan likevel være mulig å finne turistfrie feriesteder i landet. San Salvador er en liten fjellandsby langt borte fra Costa Rica. Byen er omgitt av natur – og du vil garantert føle deg sexy som aldri før når du bader naken i de lokale fossefallene, soler deg på stranden og nyter den lokale gastronomiske maten.

2

Lesbos, Hellas

Du trenger ikke reise til den andre siden av jorden for å jage friheten til kropp og begjær. Faktisk trenger du bare å ta et fly til den greske øya Lesbos.

Lesbos er også kalt «kvinnenes øy» i Hellas – og ikke uten grunn. Navnet kommer fra dikteren Sapfo, en av de mest kjente kvinnelige poeter som i sine dikt feiret kjærligheten mellom kvinner.

Dette betyr ikke at øya er bare et reisemål for lesbiske. Lesbos tilbyr en rekke autentiske og lokale erfaringer; deilig, hjemmelaget feta, innbydende sandstrender og forlokkende store olivenlunder.

3

På kysten av Gear på den sørøstlige delen av øya, kan du og partneren din slappe av eller gjøre hva du vil. Det er absolutt mulighet til å tilbringe litt tid under skyggene fra store oliventrær, hvor ingen faktisk kan se hva dere holder på med;)

Vi bestemmer ikke hva du skal filme, men ønsker du å filme noe under ferien, så sjekk denne;)

Ko Lanta, Thailand

Ingen sexy ferieliste er komplett uten Thailand – for det er utvilsomt et sexy land. Men ikke bestill all-inclusive reise med charterselskap og fråtse i sexturismen i hjertet av Bangkok.
Bestill i stedet ferien til Ko Lanta, som sikkert har færre prostituerte og «massasjesteder» enn både Bangkok og Phuket. Til gjengjeld, kan du og din partner her bo i små hytter på stylter i vannkanten, nyte hverandre i den uberørte naturen og kos dere på den tropiske sandstranden.
Ko Lanta er en ekte tropisk øy med kokospalmer og mye mer øde sandstrender enn du finner i resten av Thailand, så det bør være gode muligheter for å bli naken og gi etter for lyster.

4

Kan Ko Lanta tropiske omgivelser ikke få kroppen tent, så bare vent til du smaker på lokale maten – Thai chili kan gjøre alle «hotte».

Likte du denne? Del den med vennene dine!

Smartevarer-logo2

Kilde: ekstrabladet.dk

Lik Smarte Ideer på Facebook

Knapp

.