Sånn avslutter du et forhold!

Inneholder annonselinker

Å avslutte et forhold kan være vanskelig og smertefullt. Her gir vi deg noen forslag som kan hjelpe deg å bestemme hva du vil gjøre, og hvordan.

oppe

Sommeren store hit – Hoverboard – På lager med rask utsendelse!

Kan du løse det?
Tenk på hva som gjør deg ulykkelig i forholdet. Når du har funnet ut hva som er galt, kan du bestemme om du ønsker å redde forholdet ved å prøve å løse problemet eller avslutte det. Noen problemer kan løses – for eksempel hvis du ønsker å tilbringe mer tid med vennene dine.

Vær ryddig
Hvis du bestemmer deg for at du ønsker å avslutte det, må du snakke med kjæresten din. Planlegg når og hvordan du ønsker å snakke med han/hun på forhånd. Hvis du er virkelig sint på personen, er det best å vente til du har roet deg ned.

Så enkelt tar du mye bedre bilder med din smarttelefon!

Ta konsekvensen
Selv om du kan slå opp over telefon eller via e-post, og dette føles lettest, er det mer vennlig og respektfull til å snakke med han/hun personlig. Møt hverandre et rolig sted der dere ikke vil bli forstyrret.

Sannheten er best.
Vær ærlig og direkte. Vær tydelig på at du vil gjøre det slutt. Pass på å ikke sende blandede signaler, som kan føre til at den andre personen fortsetter å håpe. Husk at det er en person som var viktig for deg en gang, og selv om du kanskje mener han/hun er en dustakkurat nå, er det fortsatt et menneske med følelser.

Unngå å tom for strøm på mobilen i sommer!

Å gå videre.
Å avslutte et forhold fordi du har funnet en annen kan være vanskelig. Hvis kjæresten din vet hvem den nye personen i ditt liv er, og kanskje kjenner vedkommende, er det en god idé å fortelle om det. han/hun kan ta det ganske tungt hvis det blir fortalt av noen venner.
Hvis din nye kjæreste er ukjent for eksen, trenger du ikke fortelle det. (hvis du ikke føler for det)
Forholdet er over, og hvem du er med er din avgjørelse.


Slik blir badeferien enda morsommere!

nede

Likte du denne? Del den med vennene dine på Facebook!

Kilde:beinggirl.dk

Lik Smarte Ideer på Facebook

Knapp

.