Sånn vedlikeholder du smarttelefonen din så den varer lenger!

Inneholder annonselinker

oppe

En smarttelefon er svært følsom for temperaturendringer. Unngå å oppbevare telefonen i en lomme på utsiden av vesken. Tenk også på hvordan du lader telefonen. Her får du noen triks som sørger for at telefonen varer lenger:)


Klokken alle prater om! Barneklokken med GPS og toveiskommunikasjon! Skaff deg din nå!

Barneklokke-med-GPS-og-to-veis-kommunikasjon-600x600 (1)

Lad opp telefonen smart og unngå fuktighet.
Mobiltelefonen er dyre å reparere hvis noe skulle skje. Samtidig er smarttelefonen vanskelig å klare seg uten, mens den blir reparert. Her får du noen tips til hvordan du kan få telefonen til å vare lenger.

Neglesaks er gammeldags – Nå gjør du som dette!

  • Lad batteriet, slik at det er mellom 20 og 80 prosent av full lading. Det er der batteri prester best.
  • Kulde og varme er dårlig for mobiltelefoner. Unngå å utsette telefonen for frost eller varme. Mobilen fungerer optimalt i temperaturer mellom 10 og 30 grader.
  • Ikke legg telefonen i en utvendig lomme i vesken i vinterkulda. Ha det i stedet i en innvendig lomme. Det reduserer risikoen for kondens i elektronikken når du kommer på inn i varmen.
  • Glemt telefonen i en kald bil om vinteren? Flytt den sakte til varmere og varmere omgivelser. Legg den for eksempel først i kjøleskapet, så i kjelleren, deretter i et kaldt rom før du bruker den i romtemperatur. Prosessen kan gjerne mer enn en dag. Dette hindrer kondens i telefonen elektronikk. Kondens kan få metallene inne i telefonen til å ruste.
  • Blir telefonen våt, slå den av og legg den i en forseglet boks med silica. Det er de små posene du får med når du kjøper nye sko. Har du ikke de små posene, kan du prøve å bruke en pose med ris. Ris kan trekke ut fuktighet.
    Aldri legg telefonen til tørk på ovnen. Varmes og tørkes den opp for raskt, risikerer du rust i telefonen.


Disse sørger for at klærne i tørketrommelen tørker raskere!

Likte du denne? Del den med vennene dine på Facebook!

Kilde.Samvirke.dk

Lik Smarte Ideer på Facebook

Knapp

.