Slankekurens 10 stadier!

Inneholder annonselinker

De fleste av oss har vært på en slankekur iløpet av livet, og den inneholder alltid, alltid noen stadier. Kanskje man ikke tenker over dem, men de er der!
Sjekk bare her:)


Årets må-ha produkt: Smartbag`en får du hos smartevarer!

smartbag4-600x490

1. Det må skje noe. NÅ!
Kanskje skinny-jeansene ikke passer lenger, eller du bare føler deg generelt dårlig. Det eneste du er sikker på er at det må skje en forandring, og den må skje nå!

2. Jakten på den perfekte slankekur!
Paleo, LCHF, 5: 2 – det er så mange alternativer, og du elsker det. Etter en lang overveielse, vil du finne den perfekte kuren, og du er storfornøyd med ditt valg.

jak

3. Godis
Når du ser favorittgodteriet ditt i butikken sender du det stygge blikk, for du vet du er SÅ ferdig med det! Akkurat som når du ser eks`en din på en nattklubb.

HOVERBOARD 2.0 – Endelig i Norge!

4. Nærmer seg startskuddet.
Du har brukt en formue på kjedelige, sunne produkter, men du er så klar til å starte på den «nye deg». Kanskje instagrammer du et bilde av din nye sunne livsstil. Så klar er du til å kjøre på!

sunt

5. Fake-pasta
Du har saumfart internett etter mat som ligner på, og kan brukes istedet for det du virkelig har lyst på, og du ønsker så mye å elske den nye maten, men det går raskt opp for deg at alternativer til pizza og pasta er ikke det samme. Selv om internett sier at sjøblader smaker pasta med tomatsaus, så begynner det å gå opp for det at stemmer ikke..

Summer-Squash-Pasta-Salad-600x450

6. Den voksende irritasjonen
Maten tar en evighet å lage! Om man kan kalle det mat! Oppvasken flyter. Og HVOR blir det egentlig av magemusklene??! Nå har du snart vært på diett i en uke.

7. Snickers-savnet
Du er ikke sulten, for du spiser nærmest hele tiden. Bare ikke den mat, du drømmer om. Alle rundt deg irriterer deg grenseløst, og du irriterer alle omkring deg med ditt humør. Dine venner får lyst til å tvangsfore deg med sjokolade, fordi du er en … bitch!

Husker du denne? Den er fortsatt like digg:)

8. Belønningen
Du har spist sunt i lang tid nå – en hel uke, faktisk, så du føler at du fortjener litt spiselig belønning. Bare en liten ting, og så spise sunt igjen!

mat

9. Du «ble ledet inn i fristelse»
Du har vært utro! Det var ikke bare en burger. Du klikket. Du fråtset. Før du vet ordet av det, har du inntatt to kilo rent sukker.

homer

10. «Samme kan det være»
Du angrer litt på at du dropper kuren, men på den annen side, du er så lettet over at det endelig er over. Du gråter av selvhat og selvmedlidenhet mens du spiser all maten du har gått glipp av.

… Og så en dag, når de nye skinny-jeansene du kjøpte ikke passer lenger, så er det på`an igjen..

Likte du denne? Del den med vennene dine på Facebook!

Kilde: Sunde.tips.

Lik Smarte Ideer på Facebook

Knapp

.

, ,