Treningen du kan gjøre ved kontorpulten – Uten at noen merker det!

Inneholder annonselinker

oppe

Barneklokke med Gps og toveis-kommunikasjon! Ha full kontroll til enhver tid!

Trening er sunt, og mange syns det er deilig, særlig når man blir sittende mange timer ved kontorpulten, men i mange kontorlandskaper kan man bli sett rart på dersom man plutselig spretter ned på gulvet for å ta push-ups, sit-ups, eller kanskje noen squats, men det er klart, jobber du i et miljø der det er helt greit, så gå for det!

Til dere som ikke helt har samme muligheten, her er noen øvelser du kan gjøre uten å bli sett – men som fortsatt er effektive:

Hofte og korsrygg- strekk: Sitt med rett rygg og bøyde føtter. Deretter plasserer du det ene benet over til den andre og bøy deg fremover til du kjenner en liten strekk i ryggen. Hold det ca 30 sekunder, før du bytter ben.


Sånn unngår du at barnet kommer seg inn i skap de ikke skal inn i!

Innside lår-press: Vi har alle vært i «lårmaskinen» på treningssenteren. Nå må du gjøre det uten maskinen. Sitt med ryggen rett i stolen og presse lårene sammen så hardt du kan. Hold i 30 sekunder og gjenta 3-5 ganger.

Balansere på ett ben: Når du reiser, og setter deg på kontorstolen, prøv bare å stå på ett ben. Veksle mellom annethvert ben.

Helt rått bluetooth-headsett med handsfree!

Knipeøvelser : Spesielt hvis du nylig har født er bekkenbunnstrening i form av knipeøvelsker viktig. Men generelt, alle kvinner har nytte av ca 30 knipeøvelser tre ganger om dagen.

Benløft: Når du sitter på stolen, løft beinet og låret ca 5 cm over stolen. Gjør dette 10 ganger på hvert ben – og gjenta tre ganger i løpet av dagen. Husk å stramme nedre del av magen på samtidig.

Sånn får du butikkskåret brød hjemme!

Likte du denne? Del den med vennene dine på Facebook!

Kilde.Sunde.tips.

Lik Smarte Ideer på Facebook

Knapp

.