Triksene som forlenger levetiden på støvsugeren din!

Inneholder annonselinker

Støvsugeren er et husholdningsredskap som er lett å ta for gitt, men fryktelig vanskelig å klare seg uten hvis den streiker. Heldigvis er det ikke mye som skal til for å forlenge levetiden på støvsugeren. For det er ikke akkurat noen hemmelighet at å kjøpe ny støvsuger, det er ikke billig.

Så enkelt vet du alltid hvor barna dine er!

oppe

Så enkelt kan du hindre barna fra å gå inn i skap du ikke ønsker de skal inn i!

Bruk originale poser
Husk å bruke originale poser. Billigere og uoriginale poser er svært ofte for tynne, og da er det for mye fint støv som går tvers igjennom dem. Det er ikke alltid de pappstykket passer helt eksakt, så da flyr det kanskje støv forbi der også. Det gir støv i propeller og lagrene i motoren, som igjen, sørger for at støvsugeren går i stykker.


Denne trenger barna på langtur i bilen!

Bytt filter når du kjøper nye poser
Det sitter et lite filter i fronten av motoren. Det bør bytes når du bytter støvsugerposer. Så du er sikker på at det ikke er støvete og slutter å fungere etter hensikten.

Den enkleste måten å prate lovlig i mobil i bilen!

I tillegg til motorfilteret, bør utblåsningsfilteret skiftes en gang i året. Hvis det er en såkalt HEPA-filter, holder det å bytte hvert 3 år.


Trådløst headsett, uten av det blir dårligere kvalitet på musikken!

Du kan dra støvsugeren etter slangen.
Noen har kanskje lært at man ikke skal dra eller bære støvsugeren etter slangen, men det kan man fint gjøre.
Men det avhenger av kvaliteten på støvsugeren, slangen og plastbiten som holder slangen. En vanlig god støvsuger kan håndtere det, men husk at plastslangen blir skjørere og dermed har lettere for å bli ødelagt etter 7-10 år.


Få butikkskjærte brødskiver – Hjemme!

Likte du denne? Del den med vennene dine på Facebook!

Kilde:Samvirke.dk

Lik Smarte Ideer på Facebook

Knapp

.